Bruiloft

Aanmelden als nieuwe gebruiker:

Aanmelden bij Trouwassistent is gratis en mogelijk voor iedereen! Trouwassistent kent drie soorten gebruikers. Als normale gebruiker krijgt u de mogelijkheid om uw favoriete aanbieders toe te voegen aan uw persoonlijke favorietenlijst. Tevens hebt u als aangemelde gebruiker de mogelijkheid om reacties achter te laten bij de aanbieders op onze site.

Aanmelden als weddingplanner is uitsluitend mogelijk voor weddingplanners. Na aanmelding kan u worden gevraagd om dit aan te tonen. Het aanmelden als weddingplanner biedt extra opties ten opzichte van de normale gebruiker. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk reacties achter te laten op aanbieders welke uitsluitend voor andere weddingplanners zichtbaar zijn.

Aanmelden als aanbieder is uitsluitend mogelijk voor aanbieders van producten en/of diensten in de trouwbranche. Na aanmelding wordt contact met u opgenomen om dit aan te tonen, bijvoorbeeld met een uittreksel van de Kamer van Koophandel. Indien uw aanmelding als aanbieder wordt geaccepteerd, krijgt u een eigen profielpagina op Trouwassistent. U kunt deze profielpagina zelfstandig ten alle tijde aanpassen.

Voor alle gebruikers geldt dat er in de toekomst meer mogelijkheden beschikbaar komen. U wordt hiervan per email op de hoogte gehouden.

Vul hieronder de door u gewenste gebruikersnaam en wachtwoord in.
Vul tevens een werkend emailadres in.
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Emailadres

Indien u zich wil aanmelden als weddingplanner of aanbieder, vul dan ook onderstaande gegevens in.
Let op: U kunt zich uitsluitend aanmelden als aanbieder indien uw bedrijf producten aanbiedt die zijn
gerelateerd aan de trouwbranche. De redactie van Trouwassistent zal uw account verwijderen indien deze niet passend is voor de inhoud van Trouwassistent. Ook onvolledige gegevens (met uitzondering van faxnummer en websiteadres) kunnen leiden tot uitsluiting van de website.
Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Adres
Postcode en plaats
Provincie
Land
 
Telefoonnummer
Faxnummer
Website adres
Gewenste categorie:
 
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
Ik wil de nieuwsbrief ontvangen die regelmatig door Trouwassistent wordt verstuurd

Ik ben aanbieder van diensten/producten in de trouwbranche en wil mijn eigen Klantpagina
Ik ben een weddingplanner en wil gebruik maken van de extra faciliteiten